Takılası'ya Hoş Geldiniz!

Forumumuzu daha verimli kullanabilmeniz için giriş yapmalısınız.

Giriş Yap

Tanıtım Dijital Müzik Dağıtım Hizmeti

aysu.yigiter

Aktif Üye
Üye
DigiDist digital music distribution olarak dijital müzik dağıtımında yenilikçi modeliyle sanatçılara ve plak şirketlerine global ölçekte güçlü ve güvenilir bir altyapı sunar. İngiltere, Almanya, Hollanda ve Türkiye merkezli yapısı sayesinde müziğinizi dünya çapında hızlı ve profesyonel şekilde yayınlayabilirsiniz.

Tek Ödeme, Ömür Boyu Yayın

DigiDist ile müziğinizi yayınlamak için sadece bir kez ödeme yaparsınız ve eseriniz tüm platformlarda süresiz olarak yayında kalır. Yıllık ücretler, abonelikler veya gizli maliyetler yoktur. Distribute your music ile sizlerde müziğinizi yayınlayabilirsiniz.

Spotify, Apple Music, YouTube Music ve TikTok gibi tüm büyük platformlara erişim sağlarken, gelişmiş istatistikler ile performansınızı kolayca takip edebilirsiniz.

DigiDist’i Ditto Music, DistroKid ve TuneCore’dan ayıran en önemli fark ise ekibidir. Best music distribution companie olarak DigiDist deneyimli müzisyenlerden oluşan bir ekip tarafından yönetilir. Bu sayede yalnızca bir dağıtım hizmeti değil, sizi gerçekten anlayan ve doğru şekilde destekleyen bir iş ortağı sunar.

Yıllık Ücret Yok, Müziğin Hep Yayında

Tek ödeme ile sınırsız müzik yükleyin ve müziğinizi kalıcı olarak dinleyicilerle buluşturun. Daha fazlası için hemen www.digidist.com tıklayın.

8jefszh.jpg

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

HarbiMekân - Gündem Forum - Uğur Ağdaş
İletişim
İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan takilasi.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. GenelForumlar.com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için info@takilasi.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Geri