Takılası'ya Hoş Geldiniz!

Forumumuzu daha verimli kullanabilmeniz için giriş yapmalısınız.

Giriş Yap

Doktor Anıl Canbaş neden öldü?

Reis

Sadık Üye
Üye
Goruntu-1.06.2025-17.41.jpeg

Doktor Anıl Canbaş hayatını kaybederken, tıp camiasını da yasa boğuldu. Dr. Anıl Canbaş’ın ölüm nedeni otopsi ile ortaya çıktı.

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Bölümü’nde görevli asistan doktor Anıl Canbaş’tan haber alamayan yakın çevresi, durumu 112 Acil Yardım Merkezi’ne haber verdi. İhbar üzerine Canbaş’ın Kötekli Mahallesi TOKİ konutlarındaki ikametine güvenlik güçleri ve sağlık personeli yönlendirildi. Konuta giren ekipler, cansız vaziyette buldukları Anıl Canbaş’ın yaşamını yitirdiğini saptadı.

Ölüm Nedeni Kalp Krizi​

Cumhuriyet Savcılığı ve olay yeri inceleme ekiplerinin tetkiklerinin ardından, bedeninde herhangi bir yara yahut darp izine rastlanmayan Canbaş’ın naaşı, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi maksadıyla Muğla Adli Tıp Kurumu morguna nakledildi. Gerçekleştirilen otopsi sonucunda Canbaş’ın kalp krizi sonucu vefat ettiği kesinleşti. Hekim Birliği Sendikası üzücü olaydan sonra şu paylaşımı yaptı, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kulak Burun Boğaz Asistanı olarak görev yapan meslektaşımız Dr. Anıl Canbaş’ın genç yaşta vefat ettiğini öğrenmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Meslektaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz” (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Haber paylaşımı için teşekkürler.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

HarbiMekân - Gündem Forum - Uğur Ağdaş
İletişim
İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan takilasi.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. GenelForumlar.com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için info@takilasi.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Geri