Takılası'ya Hoş Geldiniz!

Forumumuzu daha verimli kullanabilmeniz için giriş yapmalısınız.

Giriş Yap

Tanıtım Son Zamanlarda Denediğim Oyun Platformu Hakkında İlk İzlenimlerim – BetRupi

turkoyunlari

Yeni Üye
Üye
Son birkaç haftadır farklı oyun platformlarını karşılaştırıyorum. Bu süreçte forumlarda adı sık geçen bir sistemi de biraz kurcalama fırsatı buldum ve ilk izlenimlerimi toplu şekilde paylaşmak istedim.

İlk girişte dikkatimi çeken şey, koyu yeşil ve altın tonlarının hakim olduğu, göz yormayan tasarım oldu. Renkler abartılı değil, menüler yerli yerinde. Aradığım bölümü bulmak için sayfalar arasında kaybolmadım; bu da yeni kullanıcılar için ciddi bir artı.

İçerik tarafında platform, farklı kategorilerdeki oyunları tek çatı altında toplamayı tercih etmiş. Kategoriler arasında geçiş hızlı, oyunlar da kısa sürede açılıyor. Tarayıcı üzerinden kullanılan sistemlerde bekleme süresi en çok can sıkan şeylerden biri olduğu için bu detayı önemsiyorum.

Bahsettiğim platform BetRupi. Beni asıl şaşırtan tarafı, sadece "gir, oyna, çık" mantığıyla kurulmamış olması. Duyurular, rehber niteliğindeki paylaşımlar ve güncel içeriklerle kullanıcıyı sistemle bağlantıda tutmaya çalışıyor. Bu tarz dinamikler, uzun vadede bir platformu canlı tutan şeyler.

Mobil tarafı da kısaca denedim. Telefondan girdiğimde ekran düzeni bozulmadı, butonlar rahat basılabilir boyuttaydı. Ayrı bir uygulama indirmeye gerek kalmadan tarayıcıdan kullanmak mümkün.

Tabii birkaç günlük kullanımla kesin hüküm vermek doğru olmaz. Her platformda olduğu gibi en sağlıklı yorum, kişisel deneyimden sonra yapılır. Merak edenler BetRupi giriş adresine betrupi-turkiye.com üzerinden ulaşıp sistemi kendi gözleriyle görebilir.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

HarbiMekân - Gündem Forum - Uğur Ağdaş
İletişim
İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan takilasi.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Takılası (takilasi.com) sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için info@takilasi.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Geri